Word jij dé seizoenskoning?

Bij EXZO zijn we even trots op je werk als jij dat bent. Elke verkoop die we doen is als het ware een deal die we sluiten met jou, de klant. Wij zorgen voor de mooie producten, jij zorgt dat ze ten volle tot hun recht komen in jouw project.

Daarom vinden wij het belangrijk (en stiekem ook gewoon heel leuk) dat we foto's krijgen eenmaal je project af is. Zo kunnen we zien dat onze 'kindjes' een mooie nieuwe thuis hebben gekregen.

Sommige van onze klanten gaan heel creatief te werk, anderen geven hun project een heel precieze afwerking. Wij willen dan ook graag onze beste doe-het-zelver in de bloemetjes zetten.

Een jaar telt vier seizoenen en elk seizoen heeft zijn eigen charme, weer en landschap. Daarom kiezen we vanaf 2020 om het kwartjaar een lente-, zomer-, herfst- en winterkoning. Naast deze uitzonderlijke eer krijg je ook een bon van 250 euro die je kan gebruiken voor alle EXZO-producten.

Dus, hoe kan jij nu winterkoning 2020 worden?


- Stuur de foto's van jouw project met EXZO-materialen vóór 21 maart 2020 (deadline 20/03/2020 om 23u59) naar lander@exzo.be;
- Het project moet deze winter geplaatst zijn (tussen 21/12/2019 en 21/03/2020);
- En het moet uiteraard ook met materialen van EXZO gemaakt zijn;
- Veel succes!

Bram Verbeke
Bram Verbeke

- Bouwspecialist

- Taalkunstenaar

- Manusje-van-alles